Återhämtningsterapi

Återhämtningsterapi i Svedala, Malmö eller Online


Som Återhämtningsterapeut går mitt arbete ut på att hjälpa dig som varit med om en utmattning, eller liknande trauma, tillbaka till livet.

En Återhämtningsterapeut använder metoder som syftar till att släppa stress och stilla tankarna. Tankarna som som upprepas i våra huvuden under stress där man ofta försöker lösa problemet, fly från verkligheten eller fastnar i negativa spår tar enormt mycket energi. Denna energin borde gå åt till vårt tillfrisknande istället. Vi använder olika redskap och tekniker för att stilla dessa tankar som tex mindfulness, stresshantering, och meditation.

Vi arbetar även för att lindra oro, ångest och vi hjälps åt för att hitta nya perspektiv och förhållningssätt till det klienten går igenom. Att lyssna på sin inre röst, sin intuition, är en viktig del i tillfrisknandet, vi ser över tekniker för detta och reder ut vad som är vad.

Den personliga och andliga utvecklingen står i fokus vid våra möten och sker succesivt i klientens takt. I denna utveckling ingår även att vi ser över varför klienten hamnat i denna situationen från början.

När klienten är redo tittar vi även på vägar framåt, möjligheter och vad klienten

önskar göra med resten av sitt liv.


Läs mer om Återhämtningsprogram Online....Marie Ternrud

Soul Coach, Återhämtningsterapeut & Klassisk Homeopat


Träffar för dig med utmattningssymptom: Om du känner att du vill ingå i en mindre grupp (5-8 personer) med andra människor med utmattningssymptom så skriv gärna ett mail till mig och berätta lite kort om dig själv. Jag startar upp grupper löpande med gruppdeltagare i liknande situation. Du kommer att erbjudas en dag eller tid så snart jag har en plats för dig. Ange också om dagtid eller kvällstid är att föredra. Gruppen kommer att träffas vid fyra tillfällen, varannan vecka, tre timmar per tillfälle, med syfte att läka tillsammans genom meditation, små övningar i personlig utveckling med kreativa inslag, stimulans med örter, dofter och smaker. När vädret tillåter kommer vi även att spendera tid i trädgården. Allt kommer att ske i långsam takt med hänsyn tagen till dina behov. Det går utmärkt att boka ett enskilt samtal innan du anmäler sig till träffarna om du vill veta mer och känna dig för. 


Blomsterkvällarna med Mindfulness är också ett bra återhämtningstillfälle om du vill hämta kraft i härlig gemenskap. Vi mediterar tillsammans och skapar med blommor och annat som naturen kan erbjuda. Vissa kvällar är i långsammare tempo än andra och vi tränar mindfulness när vi arbetar med blommorna för att stilla vara tankar och vara mer närvarande. Läs mer om Blomsterkurser med Mindfulness här...


Homeopatisk konsultation. Som klassisk homeopat arbetar vi med att stimulera och stärka kroppens egna immunförsvar som sedan själv kan läka ut din sjukdom. Homeopati är ett naturligt alternativ och de homeopatiska medicinerna har låga priser. När du är utmattad kan homeopatin hjälpa din kropp att återhämta sig på helt naturligt väg och det kan vara en fin hjälp som underlättar för kroppen.

Läs mer om Klassisk Homeopati här...


Soulful Living by Marie AB

Adress: Sjöbodsvägen 21, 233 35 Svedala 

marie@soulfulliving.se emilia@soulfulliving.se