Coaching

Coaching /

Soul Coaching

Tidsbokning


E-mail: marie@soulfulliving.se

Telefonnr Marie: 0761-281360

Adress:

Soulful Living by Marie AB

Sjöbodsvägen 21

233 35 Svedala 

Marie Ternrud, Soul Coach, Återhämtningsterapeut & Klassisk Homeopat

Mitt mål som coach är att ge dig verktyg, insikter och förståelse för vad som händer i ditt liv. Om du vill utveckla din fulla livspotential och leva det liv du drömmer om så är min fulla övertygelse att du har alla möjligheter i världen.


Tillsammans sätter vi oss och reder ut vad som står i din väg och hur du kan öka din livskvalitet så att du når dina mål. Jag kan inte garantera att du har samma mål när du först kliver in hos mig som du har när du kliver ut, men min önskan är att du funnit en väg mot det mål som ger dig lycka.Soul Coaching


Som ren Soul Coach hjälper jag dig att se bortom de saker samhället lärt oss är viktiga, som tex ägodelar, jobb och andra yttre faktorer. Istället fokuserar vi på själens önskan. Att skifta fokus från att leva utifrån och in till att leva innifrån och ut hjälper oss i livets alla skeden och sättet att se på oss själva och omgivningen. Relationerna med omvärlden blir enklare, kraven på dig själv lättar och du ser med en mer "vaken" blick på samhällets konventioner.

 

Jag arbetar under patientsäkerhetslagen och har tystnadsplikt.


Hör av dig via mail eller telefon så bokar vi en tid i Svedala, Malmö eller via Skype.


Pris privatperson: 1 timme 795 kr inkl moms

1,5 timme 1100 kr inkl moms


Pris företag: offert på förfrågan


Varmt Välkommen!