Vedic Art

 

Vedic Art kurs


Grundaren Curt Källmans egna ord om Vedic Art:

"Vedic Art innehåller en navigationskarta. Använda kompassen du har i din hjärna och finn vägen till fredens kammare i ditt eget hjärta.

Sedan - när du doppar penseln i ljus, rymd och bliss, så framträder evigheten.

När du går in i din målning - in i den självrefererande dialogen - så kommer du att finna nyckeln till hur livet kan levas och hur en målning kan öppna dörrar både i himlen och på jorden."


6-8 mars Grundkurs

Fredag 14-18, lördag 10 - ca 17.30, söndag 10-16 

Plats: Kursgården, Sjöbodsvägen 21, Svedala

Pris: 2500 kr, inkl kaffe, te och frukt.


I kursen får du ta med dig eget material och lunch ingår inte. Mer information om vilket material vi använder och vad du behöver ha med dig kommer närmre kursstart.

Max 8 deltagare.


Till Anmälan...


Frågor och funderingar kring kursernas innehåll:

felice.ohlsson@gmail.com

0705-145183

Frågor kring betalning och praktiskt arrangemang:

info@soulfulliving.se

0761-281360


Mitt namn är Felice Ohlsson och jag kom i kontakt med Vedic Art första gången sommaren 2011 och sommaren 2012 gick jag min lärarutbildning. Jag gick lärarutbildningen mest för min egen skull, jag ville få en fördjupning av principerna snarare än att hålla klasser och dela kunskapen vidare. Nu har det blivit så ändå och det är jag glad och tacksam för idag. 


Vedic Art för mig är frihet, kravlöshet och glädje. Jag kommer i kontakt med mig själv och mitt inre vetande som kan vara både skrämmande och kärleksfullt men alltid utvecklande och givande. Plötsligt vet jag vad som är rätt, vad som saknas eller vad som behöver göras. Det är en så fantastisk känsla att få uppleva och känna storheten vi alla bär på inom oss.

Hoppas vi ses! / Felice


Vedic Art är baserad på 17 Vediska principer som guidar dig till att skapa ditt liv och din konst utifrån ditt hjärta samt aktiverar din intuition och kreativitet. Grundsynen är att vi alla har stor skaparkraft och kunskap inom oss själva från födseln och att måleriet är ett viktigt redskap för att plocka fram dessa inre resurser.

Vedic Art-metoden främjar ingen specifik målarstil, utan den hjälper istället dig att hitta ditt eget personliga uttryck. Du kan komma hit utan att ha hållt i en pensel tidigare. Det finns ingen bedömning eller några krav från någon under en Vedic Art kurs.

Utvecklingen sker i den takt som känns rätt för dig för att du ska kunna hitta ditt eget sätt att förhålla dig till skapandet.


Och bonusen blir att du upptäcker att du faktiskt kan uttrycka dig!Soulful Living by Marie AB

Adress: Sjöbodsvägen 21, 233 35 Svedala 

marie@soulfulliving.se emilia@soulfulliving.se