Kurser & Utbildningar

Distansutbildning till Diplomerad Återhämtningsterapeut

Nästa start 26 februari 2020

Vill du arbeta med att hjälpa människor att må bättre efter en utmattning eller annat trauma? När vi blir utmattade behöver vi verktyg som hjäper oss att stilla hjärnan och flytta fokus inåt. Vi behöver ett forum där vi kan ställa frågor och bli sedda. Framförallt behöver vi komma i kontakt med någon som förstår oss. Genom denna utbildning får du verktyg för att stilla tankearbetet, utvecklas personligt och andligt samt för att finna nya vägar i livet. Du kommer att kunna arbeta med enskilda klienter i samtal och med grupper.

Läs mer...


 Återhämtningsprogram på distans!

Nästa start 26 februari 2020

Återhämtningsprogram online för dig med utmattningssymptom. Programmet innehåller bland annat meditationer, mindfulness, personlig och andlig utveckling. Det är anpassat för dig med utmattningssymptom eller om du gått igenom en annan kris i livet, som tex sorg, separation, eller sjukdom.

Läs mer...Återhämtningsterapi

Jag erbjuder dig hjälp på vägen som är anpassad efter var du befinner dig i din läkningsprocess.

Du kan välja om du vill ha enskild hjälp eller om om du vill ingå i en grupp. Som Återhämtningsterapeut arbetar jag med metoder som hjälper dig att läka från insidan och tillsammans hittar vi en väg tillbaka till ett friskare liv.

Läs mer...


Soul Coaching

Att träffa en Coach kan vara det man behöver göra för att komma vidare i en situation. Kanske mår du dåligt på något sätt, behöver stöd i en ny arbetsroll eller hjälp med att komma vidare i en beslutssituation. Oavsett vad du vill ha hjälp med så finns jag här som stöd.

Läs mer...

Jag vill prenumerera på Soulful Livings nyhetsbrev!

Kurser & Utbildningar

Soulful Living by Marie AB

Adress: Sjöbodsvägen 21, 233 35 Svedala 

marie@soulfulliving.se emilia@soulfulliving.se