Gratis föreläsning

Nytt datum kommer inför våren.


Föreläsningen spelas in och kommer att finnas här via en länk i efterhand.


Föreläsningen kommer att handla om en av våra stora folksjukdomar, nämligen utmattningssyndrom. Jag har själv varit utmattad och använder nu min erfarenhet i mitt arbete där jag hjälper andra i samma situation med återhämtning och rehabilitering. Så varför är det så många som får denna diagnos? Vad har gått fel? Orsakerna är många och jag kommer att försöka ge några svar under kvällen.


Vi går även in på vad vi kan göra för att läka och återhämta oss efter en utmattning. Många av oss famlar runt efter olika metoder, självhjälpsböcker och KBT-terapeuter. Alla finner olika vägar, en del lyckas och andra inte. Under föreläsingen berättar jag om vad jag funnit för gemensamma nämnare bland alla de olika metoder som används vid återhämtning. Alla har nämligen en röd tråd och denna röda tråd kopplar jag samman med orsakerna till sjukdomen. Den röda tråden använder jag med stor framgång i mitt arbete som återhämtningsterapeut.


Återhämtning och att återvända är två skilda ting. För mig är inte målet att återvända, målet måste alltid vara att finna en väg framåt. Jag berättar mer om hur jag tänker här och varför den gamla vägen oftast inte funkar så bra efter en utmattning.


Jag kommer även att presentera Soulful Livings nya distansutbildning till Diplomerad Återhämtningsterapeut och ett återhämtningsprogram på distans.


Föreläsare: Marie Ternrud, Återhämtningsterapeut, Klassisk Homeopat & Soul CoachVill du att jag ska komma och hålla denna föreläsning på ditt företag? Hör av dig, jag kommer gärna!Plats: Soulful Livings kurslokal, Sjöbodsvägen 21, 233 35 Svedala

Frågor: marie@soulfulliving.se Tel: 0761-281360
Föreläsning

Utmattning, återhämtning och vägen framåt

Soulful Living by Marie AB

Adress: Sjöbodsvägen 21, 233 35 Svedala 

marie@soulfulliving.se emilia@soulfulliving.se