En kväll om stress, utmattning & Återhämtning

11/3 2020 18.00 - ca 20.30

Pris 350 kr inkl fika


Kvällen kommer att handla om stress och en av våra stora folksjukdomar, nämligen utmattningssyndrom. Jag har själv varit utmattad och använder nu min erfarenhet i mitt arbete där jag hjälper andra i samma situation med återhämtning och rehabilitering. Detta gör vi normalt genom ett Återhämtningsprogram online för dig som är utmattad och vi har för närvarande strax över 100 blivande Återhämtningsterapeuter över hela Sverige under utbildning på distans. Nu har du möjlighet att få lära dig mer om utmattning under en kväll på plats i vår kurslokal i Svedala. Om intresset är stor kommer vi att erbjuda ytterligare ett tillfälle i vår. 


Så varför är det så många som är stressade idag och varför är det så många som får diagnosen utmattningssyndrom? Vad har gått fel? Orsakerna är många och jag kommer att försöka ge några svar under kvällen.


Under kvällen så fokuserar vi inte bara på problemet, vi pratar även om vad vi kan göra för att återhämta oss efter en utmattning. Vi går igenom vad jag funnit för gemensamma nämnare inom Återhämtning och hur detta kan hjälpa oss mot ett bättre mående. Återhämtning har nämligen en röd tråd och denna röda tråd kopplar jag samman med orsakerna till sjukdomen. Just denna röda tråd använder jag med stor framgång i mitt arbete som Återhämtningsterapeut och lärare i Återhämtningsterapi.


Återhämtning och att återvända är två skilda ting. För mig är inte målet att återvända, målet måste vara att finna en väg framåt. Jag berättar mer om hur jag tänker här och varför den gamla vägen oftast inte funkar så bra efter en utmattning.


Under kvällen kommer vi också att gå igenom några klassiska mindfulnessövningar som du kan ha nytta av när du upplever stress i din vardag.


Kvällens ledare är Marie Ternrud, Dipl.Återhämtningsterapeut, Klassisk Homeopat och utbildningsansvarig


Närvarande är även Emilia Möller, Adminstrativ Koordinator och under utbildning till Återhämtningsterapeut 


Anmälan gör man under "Kontakt & Anmälan"


Varmt välkommen!

Marie & Emilia


En faktura kommer till din mailadress inom någon dag efter att du gjort din anmälan och när den är betald har du säkrat din plats. Avbokning senare än 48 timmar innan återbetalas ej. 


Plats: Soulful Livings kurslokal, Sjöbodsvägen 21, 233 35 Svedala

Frågor: marie@soulfulliving.se Tel: 0761-281360
En kväll om Stress, Utmattning & Återhämtning.

Soulful Living by Marie AB

Adress: Sjöbodsvägen 21, 233 35 Svedala 

marie@soulfulliving.se emilia@soulfulliving.se