Online Återhämtningsprogram

Återhämtningsprogram på distans


Vill du ha mer stöd i din återhämtningsprocess än vården kan erbjuda?


En återhämtningsprocess är en process på många plan där stöd och hjälp från omgivningen är en viktig del. När vi är utmattade, deprimerade eller känner oss brutna på annat sätt kan det ibland kännas svårt att ge sig ut och söka efter detta stöd. Därför har vi nu utformat ett onlineprogram som du kan delta i hemifrån i din egen takt.


Programmet riktar sig främst till dig som har en utmattningsproblematik men det är precis lika aktuellt om du har sorg, mår dåligt, eller har gått igenom något annat trauma i ditt liv. Programmet ger dig verktyg för att stilla tankarna som snurrar bland annat med hjälp av vägledda meditationer, mindfulness, personlig utveckling, andlig utveckling, stresshantering, intuitionsövningar och kost för läkning. Du får även verktyg som hjälper dig att komma vidare i din situation.


Lektionerna är utformade så att de innehåller de ämnen och verktyg som har gjort störst nytta för tillfrisknandet i det arbete jag gjort med utmattade människor under de senaste åtta åren. Programmets karaktär bygger på olika tekniker för att stilla tankearbetet, tekniker för att leva ett liv i full potential ur ett medvetenhet andligt perspektiv där vi följer hjärtat och själen istället för samhällets dogmer och förväntningar. I programmet gör vi en resa i personlig och andlig utveckling som hjälper dig att se dina egna mönster och vi lär oss hur vi kan se våra liv ur ett nytt perspektiv genom att träda ur våra gamla mönster och istället anamma en livsstil som bygger på frihet, lugn och möjligheter. 


Du kan välja om du endast vill gå detta programmet i 30 veckor eller om du vill fortsätta på utbildningen till Diplomerad Återhämtningsterapeut som består av ytterligare 50 veckors påbyggnad. Mer om utbildningen till Dipl.Återhämtningsterapeut...  Du kommer att få inloggning till en utbildningsplattform och där får du tillgång till en ny lektion varje vecka. Du kan se lektionerna om och om igen och i vilken takt du vill. Lektionerna är mellan 20 minuter och 1 timme långa. De är utformade så att det inte blir för mycket information i varje lektion för att även du som har problem med att hämta in information ska orka ta del av innehållet. Det finns dessutom möjlighet att diskutera lektionerna i utbildningsplatfomen samt att ställa frågor.


Varannan vecka har vi videokonferens via Zoom som varar ca en timme. Mötena syftar till att lyfta varandra, möta andra i samma situation, ställa frågor och att dela med sig kring sina tankar och upplevelser kring lektionerna. När vi ses online kan du själv välja om du vill ringa in via din telefon eller om du vill synas i bild i videokonferensen. Mötena är inte obligatoriska om du inte tänker utbilda dig till Dipl.Återhämtningsterapeut, du väljer alltså själv om du vill vara med på dessa eller inte. Om du funderar på att fortsätta på utbildningent till Diplomerad Återhämtningsterapeut så behöver du minst 80% närvaro på videokonferenserna. Du kan alltid se de inspelade konferenserna i efterhand om du missar något tillfälle och om du har svårt att vara med på ordinarie mötestider kan du vara med på möten med andra klasser istället. 


Vill du ha personligt stöd under programmet har du möjlighet att få enskild coaching utav våra elever som är i slutet av sin utbildning till

Diplomerade Återhämtningsterapeuter för en låg avgift. (250 kr / 45 min) 


Programmet har en bred bas i litteraturen och historien och knyter samman modern forskning i mindfulness och stresshantering med 2500 år gamla meditationstekniker. Det innehåller teori från andliga profiler som tex Dalai Lama, Eckhart Tolle, Wayne Dyer och James Twyman och detta vävs samman med forskning inom kvantfysiken och grundaren av Mindfulness Based Stress Reduction, Jon Kabat-zinn. Den andliga litteraturen hjälper oss att skifta perspektiv på tillvaron och finna en djupare mening. Där finner vi även tekniker för att skifta fokus från det intesiva tankearbetet till ett liv med hjärta och själ som vägvisare.


Moduler och priser:

Modul 1, Att landa och släppa taget

10 lektioner

Mindfulnessövningar

Sinne, kropp och själ

Meditationer som syftar till att landa

Här och nu

Ångest, orsak och hantering

Rädsla och kärlek


Modul 2, Att se på sig själv

10 lektioner

Mindfullness

Kreativitet

Meditation

Intuition

Vem är du?

Stress, orsak och verkan


Modul 3, Att gå framåt

10 lektioner

Meditationer

Kreativitet

Min nya väg - att styra sin energi

Att våga leva - ta över styrspaken i ditt liv

Läkande kost och örter


Pris Återhämtningsprogrammet, 30 veckor

6995 kr

Ränte & avgiftsfri delbetalning månadsvis 1399 kr/månad i 5 månader


Programmet startar:

26/2 2020 Videokonferens 15.00 tisdagar jämna veckor

15/4 2020 Videokonferens 18.00 tisdagar ojämna veckor

26/8 2020 Videokonferens 19.15 onsdagar jämna veckor


900 kr faktureras vid anmälan som anmälningsavgift, därefter faktureras resterande summa månaden innan kursstart.

När du har deltagit i samtliga tre moduler blir du direktkvalificerad till att gå vårt onlineprogram där du utbildar dig till

Diplomerad Återhämtningsterapeut. Dessa tre moduler ingår i programmet och genom att ha tagit del av dessa tre moduler och deltagit i videokonferenserna har du redan gått de första 30 lektionerna på utbildningen till Diplomerad Återhämtningsterapeut.

Till Anmälan...

Läs mer om utbildningen till Återhämtningsterapeut...


Soulful Living by Marie AB

Adress: Sjöbodsvägen 21, 233 35 Svedala 

marie@soulfulliving.se emilia@soulfulliving.se